Kies vrij, geniet grenzeloos!

De ideale tafel kopen is niet altijd gemakkelijk. Het moeilijkst is meestal het bepalen van de correcte afmeting. Vaak zijn tafels slechts in enkele standaardmaten te verkrijgen en zijn dit net niet de maten die passen bij jouw interieur.

Vervolgens ga je op zoek naar een tafel in jouw favoriete afwerking. Maar ook hier vind je net niet de ideale oplossing. Bij de ene tafel vind je misschien het ontwerp leuk, maar staat de kleur je niet aan. Bij de andere tafel is het tafelblad dan weer helemaal je ding, maar vind je het onderstel niet mooi.

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte tafel van hoogstaande kwaliteit, dan ben je op het juiste adres bij Leefmethout. In tegenstelling tot de woonwinkels waar alle tafels in standaardmaten worden aangeboden, kunnen wij hierbij ook verschillende varianten aanbieden. Maatwerktafels tot een lengte van drie meter worden aangeboden in eikenhout. Kies je voor een tafel langer dan drie meter, dan bieden wij tafels in populierenhout aan. Dit tot een maximale lengte van vijf meter.

Samen met jou zoeken wij naar de gepaste oplossing. Je hoeft hiervoor geen uren in een winkel rond te lopen. Twijfel niet om je te laten adviseren, zodat ook wij tevreden kunnen zijn over jouw aankoop.

andere hoogte of andere kokermaten op aanvraag beschikbaar

MAATWERK
info@leefmethout.be

Kiezen is verliezen?… Niet bij Leefmethout!

Het is JOUW TAFEL, dus JIJ KIEST hoe ze er uitziet.

Bepaal zelf de afmetingen en de afwerking van het tafelblad, kies een onderstel met andere kokermaten of hoogte. Zo past je nieuwe tafel naadloos bij de indeling en de stijl van jouw interieur.

Hoe ziet jouw ideale tafel eruit?

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte houten tafel van robuuste kwaliteit? Contacteer ons via onderstaand contactformulier en laat weten hoe jouw ideale tafel eruitziet. Dan brengen wij u snel op de hoogte van onze mogelijkheden. Voor alle maatwerk is er een meerprijs voorzien van +- 15 procent.

 LEEFMETHOUT

Leverbaar tussen 4 en 6 weken
25 jaar beroepservaring
kiezen voor een uniek meubel

TOPKWALITEIT

 Meubels van topkwaliteit. Onze tafels bieden de ultieme combinatie van hoogwaardige materialen, vakmanschap en design.

PERSOONLIJK ADVIES

Persoonlijk advies tijdens je aankoop door onze jarenlange ervaring in de meubelsector. Samen gaan we op zoek naar de in het oog springende tafel die perfect in je interieur past.

MAATWERK

Kies voor een unieke houten tafel die perfect past bij je interieur past. Naast tafels in verschillende standaardmaten vind je bij ons ook maatwerk-tafels.

De waardering van www.leefmethout.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.