Ontstaan & idee

Leefmethout is een webshop opgericht door Luc Sprangers en zijn vrouw Marritta Van Den Heuvel, woonachtig te Oostmalle, België. Het ontstaan van de webshop is gegroeid vanuit de jarenlange persoonlijke werkervaring in een regionaal meubelbedrijf waar Luc op 18-jarige leeftijd als logistiek verantwoordelijke startte. Zijn opgebouwde knowhow over eiken meubelen en logistieke processen zijn dan ook de basis geweest om een webshop op te starten met eiken tafels, salontafels en stalen onderstellen.

Het idee om de eiken/stalen-producten online aan te bieden is grotendeels gegroeid vanuit de verschuivingen op de meubelmarkt. De meubelsector met standaardmaten en lange levertijden heeft het de laatste jaren zeer moeilijk gehad. Bedrijven zijn zich meer gaan concentreren op productie van maatwerk met kortere levertijden. Het koopgedrag is hierdoor ook sterk veranderd. Men verkiest tegenwoordig eerder om een product online te kopen, in de juiste maat en de gewenste kleuren.

Een ander fenomeen is dan weer het feit dat meubels niet meer als complete wooninrichting worden aangekocht zoals dit vroeger was. Momenteel is de verkoop van meubelen meer gefocust op het aanbieden van aparte meubelstukken die aansluiten bij de laatste trends.

Luc en Marritta zijn er dan ook van overtuigd dat het aanbod in hun webshop bij vele mensen in de smaak zal vallen.

 LEEFMETHOUT

Leverbaar tussen 4 en 6 weken
25 jaar beroepservaring
kiezen voor een uniek meubel

TOPKWALITEIT

 Meubels van topkwaliteit. Onze tafels bieden de ultieme combinatie van hoogwaardige materialen, vakmanschap en design.

PERSOONLIJK ADVIES

Persoonlijk advies tijdens je aankoop door onze jarenlange ervaring in de meubelsector. Samen gaan we op zoek naar de in het oog springende tafel die perfect in je interieur past.

MAATWERK

Kies voor een unieke houten tafel die perfect past bij je interieur past. Naast tafels in verschillende standaardmaten vind je bij ons ook maatwerk-tafels.

De waardering van www.leefmethout.be bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.